Emma McQuaid Prepares for West Coast Classic

HVOR FODGÆNGER-ATLET FÅR EMMA QUAID PREPARES FOR DEN VESTLIGE KYSTLINJE

Vi satte os ned sammen med Irelands Fitteste kvinde og BLK BOX Brand ambassadør, Emma McQuaid for at høre, hvordan det er på optakten til West Coast Classic begivenheden i Californien i marts. Vi finder ud af, hvad en dag i livet ser ud for Emma, til hvilke trængslinger hun håber på at få til opgave ved begivenheden. Nyd interviewet.

HØR EMMA, LAD OS BEGYNDE MED AT FORTÆLLE OS, HVORDAN EN DAG I DIT LIV SER UD PÅ TUR OP TIL DEN VESTLIGE KYST-BEGIVENHED?

Kl. 19.30: En typisk dag i Emma McQuaid's liv starter med alarmen i gang kl. 19.30. En hurtig krammer med Ellie (min hund), snuppe en Nocco og ud i mit hjem center for min første session af dagen.

Klokken 8.30 er jeg-10: Jeg tog toget til min første session, som består af bevægelser forberedelsesarbejde og en slags hjerteafsbaseret træning. Træningen er færdig kl. 10, og jeg går ind til mit første måltid, som normalt er en skål grød.

Kl. 12-14: Jeg går tilbage til fitnesscentret på min anden samling af dagen, som er styrketræning, om det er tunge squats, kusser eller bagværk. Jeg skruer op for musikken og kommer ind i zonen.

Kl. 14-16: Dette er min tid til at slappe af og sortere alle mine PT-sessioner i ugen forud, hoved til møder eller fysioterapi, jeg har planlagt, eller bare slappe af med hundene og slappe af i et stykke tid. Jeg er glad for en eftermiddagslur, som overføres meget godt til min uddannelse og opsving.

16.00-16: Dette er min sidste session for i dag, som enten er en gymnastiksession eller en pacing-session.

Klokken 19. Det er min tid til at slappe af med David (min partner) og mine hunde. Jeg spiser resten af dagen, lægger mig på sofaen og ser på Netflix-vi er i øjeblikket i færd med at se Homeland (stærkt anbefale)

HVORDAN SER DIT NUVÆRENDE UDDANNELSESSYSTEM UD?

Jeg træner for tiden 6 dage om ugen-uddannelse 4 dage på mit hjemmecenter, som er en blanding af hjerteafdelingen, styrke og gymnastik. På en onsdag rammer jeg puljen for længder og aktiv retablering (afhængig af min tidsplan / uge). På en lørdag, tager jeg til CrossFit Berserk for "Saturday Sweat" workout, som altid er rart at være sammen med folk og grine i mellem sæt.

HVAD ELSKER DU MEST VED AT KONKURRERE?

Det, jeg elsker mest ved at konkurrere, er ikke kun træningen og at blive udfordret i hele konkurrencen, men det er også antallet af mennesker, man møder. Disse mennesker bliver venner, som jeg aldrig ville have mødt, hvis det ikke var for CrossFit. Det er fedt. Ved den nylige Filthy150 mødte jeg en pige fra San Francisco, og vi klikkede med det samme. Jeg er nu sammen med hende og hendes familie foran vestkysten.

HVORDAN SER DIN NUVÆRENDE INDDRIVELSESRUTINE UD?

Jeg ser min fysiko to gange om ugen og får en massage en gang om ugen, som jeg har fundet. Jeg prøvede at skære ned, men til en fysioterapi i en uge, men fandt ud af, at forholdet 2: 1 er min søde plads. Min svømning på en onsdag kan og bruges som en aktiv genfindingssession, hvis jeg føler, at jeg har brug for det. Søndag bliver så taget som en fuldstændig hviledag for mig.

HVILKEN SLAGS TRÆNING HÅBER DU AT SE PÅ DEN VESTLIGE KYSTLINJE?

Jeg ville elske at se nogle udendørs tilfældige workouts og noget, jeg ikke har gjort før. Hændelsen finder sted på Del Mar Fairgrounds, som er fænomenal, så jeg håber, vi kan komme udenfor og se det. Jeg har på fornemmelsen, at der vil være en slags svømning, så jeg glæder mig til det.

HVORDAN KAN DU HOLDE STYR PÅ DIN UDDANNELSESPLAN, SAMTIDIG MED AT DU BALANCERER DINE ØVRIGE FORPLIGTELSER?

Jeg behandler min træning som om det er en 9 am-17 job, og sørg for, at jeg har en plan. Selvdisciplin er enorm, og ja, jeg kan styre min plan, men hvis jeg sætter min uddannelse eller arbejde uden for min rutine, ender jeg med at betale konsekvenserne. Jeg fokuserer på at spise, træne, sove-hvis jeg behersker disse og holde mig til en rutine, så finder jeg det meget lettere at blive på sporet. Alt er gemt på min telefon i mine noter sektionen, og jeg skriver altid min næste dags træning på min tavle. Dette jeg finder, holder mig ansvarlig. Hvis jeg ikke får den træning i dag, bliver det på tavlen, indtil jeg gør det-og hvis det betyder, at vi arbejder sent, så gør det.

HVAD SAVNER DU MEST VED AT VÆRE VÆK?

Jeg burde ikke sige det, men det er 100% hunden. Det plejede at være David, men han kender sandheden nu.

OG ENDELIG, HVORDAN SER ÅRET FREM UD FOR EMMA MCQUAID?

Første omgang er West Coast Classic begivenhed, som finder sted i marts efterfulgt af flere lokale konkurrencer. Jeg vil være på vej til Madrid tidligt i maj for at konkurrere på the CrossFit Championships og derefter fokusere på Legene og rekvalificere sig for The Open. Jeg arbejder også på et sideprojekt, som jeg vil komme nærmere ind på i de kommende uger, så hold øje med den, der også er på vej.