Emma McQuaid's Top Tips to Stay Motivated in Lockdown 3.0

McQuaid's top 5 Tips for Lockdown 3.0

Med al den usikkerhed, vi har stået over for i de seneste måneder, er det rimeligt at sige, at livet har været udfordrende for mange af os.Med restriktioner tilbage på plads, Det er ikke nogen overraskelse, at vi måske er bekymrede eller bekymrede over, hvordan et par uger derhjemme kan påvirke vores sundhed og fitness.Vi taler med BLK BOX Atlete, Emma McQuaid om, hvordan hun bliver motivaret under Lockdown 3.0 og hendes top tips om at forblive på sporet.

\351 Hold dig til din normale rutine

Vi ved alle, hvor vigtig rutine er under normale forhold.Og når skolen er lukket, og mange mennesker arbejder hjemmefra eller bliver hjemme, kan det føles, som om alle væddemål er aflyst.Men det er faktisk meget bedre for alle8217s mentale sundhed at for s øge at holde en rutine i gang så meget som muligt.Jeg fortsætter med vågne ved 7.30am og være i gymnastiksalen til mit første møde i 8am.
Emma McQuaid Top Tips i Lockdown

\35;2 Sign ér op til et "Home Working out" program

Jeg er meget heldig at have et hjemmegymnasium, men jeg forstår, at det ikke er tilfældet for alle.Derfor har jeg designet en fri vejledning i hjemmetræningat holde folk motiverede og ansvarlige.Jeg har også designet en begrænset udstyr hjemme program for dem, der har adgang til en kettlebell eller et fjols.

\35;3 Cheat Meals Still

Det er stadig vigtigt at holde sig til et måltid om ugen.Jeg forstår, at det er meget nemt at spise når arbejder hjemmefra hele dagen.Hav en struktureret madplan for ugen vil holde dig på rette spor.Mit go-to snyde måltid i øjeblikket er Gris Out's. Burgere og fritter en gang om ugen (mundvand!)

\35;4 Sæt daglige mål

Alle prøver at s ætte nytårsforskrifterne, og inden den anden uge har de givet op.Jeg kan lide at angribe mine mål hver dag.På den måde, hvis jeg har en fridag, kan jeg starte forfra den følgende dag og prøve igen.Jeg vil skrive dem ned hver dag, og før jeg går i seng, sætter jeg kryds i dem, om jeg har opnået dem eller ej.Det er mere givende, når man tager det i håndterbare dele.Jeg har angivet mine daglige mål nedenfor for at give dig nogle idéer.
  • 10k trin om dagen
  • 3 liter vand om dagen
  • 3 måltider plus morgenmad og snacks
  • Gå din kæledyr
Emma McQuaid Top Tips i Lockdown


\355 Hold nu op.

Dette kan være det vigtigste at huske - don8217t, slå dig selv op, når tingene ikke går perfekt hjemme.Oven i alt andet, er det at være vred på sig selv totalt kontraproduktivt.Tingene vil være hårde i et stykke tid endnu, og hvis du kan 8217t;t holde dig til din tidsplan eller kan8217t passe ind i din hjemmetræning hver dag, det 8217s; Ikke verdens undergang.Det er meget mere værdifuldt for alle at slappe lidt af, bruge tiden til at tænke over de vigtige ting, og forsøge at bevare en følelse af 8220; we 8217re alle i dette sammen 8221; i front.
Emma McQuaid Top Tips i Lockdown