Meet BLK BOX Sales Consultant and Elite Athlete

Mød BLK Box Sales Consultant og Elite Atlet

Mød Caragh. Nogle af jer kan kende hende som BLK-kassen salgsrepræsentant, nogle kan genkende hende fra tværfisk styrke i dybden, andre kan have fået et glimt af hendes slående bolde på den internationale fodboldscene.

Caragh spillede international fodbold til Nordirland, vindende 33 caps og i 2017/18 tilbragte en sæson, der spillede klubfodbold til islandsk side fylkir. Det var der, hun blev forelsket i Sport of CrossFit. Mindre end et år fra skiftefokus og hun kvalificerede sig til en sanktioneret begivenhed. I februar 2019 tog hun gulvet påCrossFit styrke i dybden. Alt dette i en alder af 22 år. Hun har netop meddelt, at hun vender tilbage til fodbold til Glentoran Women's fodboldhold for den reducerede 2020 sæson.

Hey Caragh, hvad er din rolle i BLK Box? Hvor lang tid har du været her?

Jeg er en salgskonsulent for virksomheden. Jeg blev medlem af BLK-boksen i oktober 2018, så lige under to år.

Kan du tale os igennem en dag i livet?

Min daglige rutine dikteres af træning, så afhængigt af hvilken tid i sæsonen er det, og hvilken dag i ugen er det, at tingene varierer lidt. Mandag er min hviledag som lørdage og søndage er tunge træningsdage. Tirsdag, onsdag og fredag ​​vil jeg gøre min første session, før jeg begynder at arbejde, så det betyder at komme op omkring 5,15 am, spise noget lys og træning fra kl. 5.30 - 7:00 i hjemmet eller i BLK-boks, før jeg starter på 8:00. Jeg arbejder fra 8:00 - 4 pm, og jeg vil spise meget inden for dengang (folk i arbejde som at gøre narr af, hvor meget tid jeg bruger i køkkenet!).

Jeg er en salgskonsulent for BLK-boks, så min dag er brugt berøringsbase med klienter, chatter gennem gym-design og udarbejdelse af citater.

Når arbejdsdagen kommer til en tæt, vil jeg fuldføre min aften session, som kan være overalt fra 90 minutter til 2,5 timer afhængigt af hvor jeg er i sæsonen. Torsdage er aktive genopretning / fulde hviledage afhængigt af hvor træt jeg er. Nogle aftener jeg træner crossfit, men hvis ikke, er aftenen brugt afslappende, spise mere mad og gøre sig klar til den næste dag!

Hvordan styrer du arbejde / liv / træning?

Jeg finder det svært at få balancen lige mellem arbejde og træning. Nogle gange arbejder de meget godt i harmoni med hinanden - at være så involveret i branchen gennem træning, konkurrerende og coaching kan være så gavnlige, men jeg tror, ​​at alle fra tid til anden ved, hvad det føles, hvor de har tilladt kravene til at forbruge dem og de andre elementer i dit liv kan ofres som træning eller det sociale aspekt.

Både mit arbejde og træning er krævende, tidskrævende og ofte stærkt tryksat. Jeg formoder, at meget af det kommer ned til mig selv som en person, fordi jeg ville betragte mig selv ambitiøs og yderst konkurrencedygtig. Jeg kan godt lide at sætte mål og mål, jeg elsker at vinde, hader at miste, og jeg kan godt lide at være den bedste til ting, så om det er arbejde eller uddannelse / konkurrerende, antager jeg, at jo højere forventningerne og de mål, du satte for dig selv, jo mere stressende, der kan blive, og jo mere efterspørgsel kan du eller andre sætte på dig. Jeg tror, ​​det er derfor, jeg blev trukket på BLK-boksen i første omgang - jeg så et firma, der stræbte på at være en af ​​de bedste på, hvad de gør, og jeg vil gerne være en del af et miljø som det og også opnå det i min eget personlige liv.

Årets mål og mål har set meget anderledes ud af, hvad jeg havde forestillet mig i begyndelsen af ​​året. Jeg glædede mig til at konkurrere i mange sanktioner, men med næsten alt blev aflyst, at sæsonen næsten er helt afskrevet.

Med så meget usikkerhed, og det ligner midt i næste år, før eventuelle sanktioner kan gå videre igen, har jeg besluttet at tage en kort pause i min træning for at vende tilbage til at spille fodbold til Glentoran kvinder til den reducerede 2020 sæson og derefter få Tilbage til CrossFit Fuldtid omkring november.

Endelig, hvad er et par af dine yndlingsfaciliteter, du har oprettet til dato?

Crossfit er en enorm lidenskab for min, så det er svært ikke at være lidt forspændt og læne sig mod nogle af disse som mine yndlingsprojekter - Shirokuma Health & Fitness, Crossfit Vauxhall og Crossfit 353 skiller sig ud særligt sent.

Uden for crossfit faciliteter har nogle af mine yndlingsprojekter været hensigten 91 og oprindelse atletisk. Hver af disse faciliteter har en fantastisk og unik fit-out med hensyn til udstyret, med apparater af tilpasning i hver af dem fra skræddersyede rigge / racks, græs og branding. Ikke kun det, men hver af dem havde en meget klar vision om den type facilitet, de ønskede at skabe med vores hjælp og vejledning i BLK-boks.

De ville ikke bare have en hurtig løsning, men vidste at skabe en verdensklasse facilitet ville tage tid. De ønskede at gøre det en gang og gøre det rigtigt, hvilket ikke betød at skære hjørner, være realistiske og være forpligtet til en proces. Mit foretrukne projekt af alle selvom har været mit eget gym, som min mand og jeg bygget i vores skur!

Intent 91.

Læs mere >>

Oprindelse atletisk, Bristol

Læs mere >>

Shirokuma Health & Fitness

Læs mere >>