Kaizen Strength, Craigavon

Kaizen Strength, Craigavon

Conleth McAlienden, ägare till Kaizen Strength Training Gym har varit en lång väninna till oss här på BLK BOX. Hans resa är ett perfekt exempel på hur man odlar ett företag.  Gympasalen är baserad i Aghagallon, några kilometer mellan Lurgan i Nordirland. Historien om Kaizens befruktning och tillväxt under de senaste åren har sammanflätats med den där "BLK BOX".Conleth ger en översikt över hur han har odlat sin verksamhet från att coacha ett litet antal människor för att driva en oerhört framgångsrik affärsmodell med 200 medlemmar.

Fas 1 -Inception of Kaizen Strength (1-15 medlemmar)

Jag var alltid en entusiastisk gymnastiksropare så efter att jag hade bestämt mig för att jag ville bli tränare. Jag sträckte ut mig till Gregory för råd och han pekade mig i riktning mot några fasta resurser på coachning, affärer och marknadsföring och lånade mig böcker för att hjälpa mig med. Kunskapen från dessa ursprungliga klassiker som "Tänk på & Grow Rich", "Hur man Win Vänner & Influence People" och "Hur man gör ännu mer pengar i Fitness Industry" och andra bildade grundprinciperna i min affärskunskap som står fast vid denna dag. Jag hade en blygsam summa pengar att köpa, jag köpte en Wall Mounted Squat Rack och några vikter. Jag målade, flöt och kitet ut ett litet angränsande garage och började träna mina första klienter. Det goda rådet, bokdonationer och generell vänlighet skulle utgöra grunden för Kaizen-förhållandet med "BLK BOX". I en värld av snabb försäljning och skumma affärstaktik, har faktumet att BLK BOX har byggts för att leverera ett värde till kunden av en anledning till dess tillväxt.

Fas 2-A New HQ (16-50 medlemmar)

Efter 6 månader i vår anspråkslösa anläggning, gjorde vi hoppet till en större enhet. BLK BOX hade ett nära samarbete med oss baserat på hur vi arbetade, vad vi hade planerat och vad vi ville ha.  Jag hade en vision om hur jag ville att gymmet skulle se ut. BLK BOX kunde översätta detta till en CAD-teckning som skulle kunna hjälpa mig att få denna vision till liv. Beställningen svänger snabbt och vi rör på oss. På kort tid var mitt drömgym en realitet. Teamet på BLK BOX hjälpte mig att få det till liv. Vi hade nu en ny möjlighet att använda som ett fordon för att leverera vår strategi för utbildning till en större publik.

Fas 3-Maximera utrymme (50-65 medlemmar)

Mot slutet av 2017, när våra träningssystem utvecklades, började vi att nå gränserna för vår gympalayout. I ett område runt 900sqft behövde vi använda varje tum med vår växande medlemsbas. Vi har investerat i att konvertera vår nuvarande 3 Bay Wall Mounted Rack till tre små gruppövningspojkar med sammanlänkade lager.  Denna omkopplare gjorde det möjligt för oss att utvidga vår tidtabell och öppna fler medlemskap utan att behöva medge att de normer som hade lett till vår första framgång var tvungna att gå med på det. Det faktum att hela BLK BOX-racket är modulärt tillät oss att enkelt göra denna omkopplare. Det har också gjort det möjligt för oss att göra varje Pod till en fullt oberoende utbildningsstation med dipp, höftkraft och andra bilagor som gör programplaneringen för grupperna betydligt enklare.