Meet BLK BOX Sales Consultant and Elite Athlete

Möt BLK Box Sales Consultant och Elite Athlete

Träffa caragh. Några av er kanske känner till henne som BLK Box Sales Rep, vissa kan känna igen henne från crossfit styrka i djup, andra kan ha fångat en glimt av hennes slående bollar på den internationella fotbollsplatsen.

Caragh spelade internationell fotboll för Nordirland, vann 33 kepsar och 2017/18 tillbringade en säsong som spelar klubbfotboll för isländsk sida Fylkir. Det var där hon blev kär i sporten av crossfit. Mindre än ett år från att byta fokus och hon kvalificerade sig för en sanktionerad händelse. I februari 2019 tog hon golvet påCrossfit styrka i djupet. Allt detta vid 22 års ålder. Hon har just meddelat att hon kommer att återvända till fotboll för Glentoran kvinnors fotbollslag för den reducerade 2020-säsongen.

Hej Caragh, vad är din roll inom Blk Box? Hur länge har du varit här?

Jag är en försäljningskonsult för företaget. Jag gick med i Blk Box i oktober 2018, så knappt två år.

Kan du prata oss genom en dag i livet?

Min dagliga rutin dikteras av träning så beroende på vilken tid i säsongen är det och vilken dag i veckan är det att det kommer att variera något. Måndag är min vilodag som lördagar och söndagar är tunga träningsdagar. Tisdag, onsdag och fredag ​​ska jag göra min första session innan jag börjar jobba så det betyder att du får upp runt klockan 5.15, äter något ljus och träning från 5:30 till 7:00 hemma eller i BLK-rutan innan du börjar arbeta klockan 8:00. Jag jobbar från 8:00 - 16:00 och jag kommer att äta mycket inom den tiden (folk i jobbet gillar att göra roligt med hur mycket tid jag spenderar i köket!).

Jag är en försäljningskonsult för BLK Box, så min dag spenderas att röra basen med kunder, chatta genom gymdesign och utarbeta citat.

När arbetsdagen kommer i närheten, slutför jag min kvällssession som kan vara var som helst från 90 minuter till 2,5 timmar beroende på var jag är under säsongen. Torsdagar är aktiva återhämtning / fullständiga vilodagar beroende på hur trött jag är. Några kvällar jag tränar crossfit men om inte, kvällar kvällar avkopplande, äter mer mat och gör sig redo för nästa dag!

Hur hanterar du arbete / liv / träning?

Jag tycker det är svårt att få balansen mellan arbete och träning. Ibland fungerar de väldigt bra i harmoni med varandra - att vara så inblandad i branschen genom träning, konkurrerande och coaching kan vara så fördelaktigt men jag tror att alla från tid till annan vet vad det känns som var de har gjort det möjligt för arbetet att konsumera dem och de andra elementen i ditt liv kan offras som träning eller den sociala aspekten.

Både mitt arbete och träning är krävande, tidskrävande och ofta högt tryck. Jag antar mycket som kommer ner till mig själv som en person eftersom jag skulle överväga mig själv ambitiös och extremt konkurrenskraftig. Jag gillar att ställa in mål och mål, jag älskar att vinna, hatar att förlora och jag gillar att vara det bästa på saker så om det är arbete eller utbildning / konkurrerande, antar jag det högre förväntningarna och målen som du ställde för dig själv desto mer stressande som kan bli och den mer efterfrågan du eller andra kan sätta på dig. Jag tror det är därför jag drogs till Blk Box i första hand - jag såg ett företag som strävar efter att vara en av de bästa på vad de gör och jag vill vara en del av en sådan miljö och också uppnå det i min eget personligt liv.

Årets mål och mål har sett väldigt annorlunda ut än vad jag hade föreställt mig i början av året. Jag såg fram emot att tävla i mycket sanktionaler, men med nästan allt som avbokades har säsongen nästan blivit helt avskrivt.

Med så mycket osäkerhet, och det ser ut som mitten av nästa år innan några sanktioner kan gå vidare igen, har jag bestämt mig för att ta en kort paus i min träning för att återvända till att spela fotboll för glendoranska kvinnor för den minskade 2020-säsongen och sedan få Tillbaka till crossfit heltid runt november.

Slutligen, vad är några av dina favoritfaciliteter du har skapat hittills?

Crossfit är en stor passion av mig, så det är svårt att inte vara något förspänd och luta sig mot några av dessa som mina favoritprojekt - Shirokuma Health & Fitness, Crossfit Vauxhall och CrossFit 353 sticker ut särskilt sent.

Utanför crossfit-anläggningar har några av mina favoritprojekt varit avsedda 91 och ursprungs atletisk. Var och en av dessa anläggningar har en fantastisk och unik passform när det gäller utrustningen, med element av anpassning i var och en av dem från skräddarsydda riggar / rack, gräs och branding. Inte bara det, men var och en av dem hade en mycket tydlig vision av den typ av anläggning som de ville skapa med vår hjälp och vägledning i BLK-låda.

De ville inte bara ha en snabb fix men visste att skapa en världsklass anläggning skulle ta tid. De ville göra det en gång och gör det rätt vilket innebar att inte skära hörn, var realistiska och engagerade sig i en process. Mitt favoritprojekt av allt har varit mitt eget gym som min man och jag byggde i vårt skjul!

Intent 91

Läs mer >>

Ursprung Atletisk, Bristol

Läs mer >>

Shirokuma Hälsa & Fitness

Läs mer >>