Free Shipping Over £350 (T&Cs Apply)

Av BLK BOX 1 min läsa

MJP är en specialbyggd prestanda som ligger i Mina Rashid-området i Dubai. MJP är Dubai-filialen i det legendariska sprinters prestationscenter baserat i Texas, USA. Vi arbetade tillsammans med vivofit Dubai för att leverera MJP med ett komplett träningsutrustning för alla högpresterande och funktionella utbildningsområden.

KOMMA IGÅNG


Också i Resurser

Surviving 'The Murph'
Surviving 'The Murph'

Av BLK BOX 2 min läsa

Läs mer
Ella Davies, Challenge 6
‘CHALLENGE 6’ – Keep Plodding

Av BLK BOX 2 min läsa

Läs mer
THE MINISTRY KNOW HOW TO PARTY
THE MINISTRY KNOW HOW TO PARTY

Av BLK BOX 2 min läsa

Läs mer

Stay in the Loop

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal £0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

x