Claridges Hotel Gym Facility

Claridges Hotel, London

I 1812, blev Claridge grundlagt i et hus på Brook Street, London. Hotellet tiltrak snart Royal opmærksomhed. I 1920 'erne blev det en engelsk institution, en art deco landmark, elsket af filmstjerner, statsmænd og globale honoratier.

Gemt væk i Claridges højder er et område, der er helliget sundhed og trivsel, hvor BLK BOX spillede en rolle i at bringe til live. Hvis vi overser Mayfair-skyerne, er der, hvor I finder de ivrige gymnastiksarbejdere. Rumlespacet er lys, luft og kittet ud med meget mere, end man kunne forvente på et hotelværelse.

Den modulære Armour Tile var gulvbelægningen på hotellet på grund af den tilbudsgiver, der giver et øget chok mod virkninger i moderat til ekstreme vægtninger. Flisen tilbyder også et luftlag, der producerer fremragende akustiske karakteristika, perfekt til et hotelmiljø.

Claridge har også modtaget BLK BOX Basecamp Storage Unit. Ved BLK BOX ved vi, at effektiv opbevaring af udstyr er lige så vigtigt som selve udstyret. Derfor er Basecamp fremstillet med de samme 60x60mm-materialer som vores Goliath-racks, for at give dig det mest solide og holdbare storagesystem på markedet.