Converting Garage into Home Gym

Sådan konverteres din garage i et hjem gym

Blog Post skrevet af Scott Britton.

Lockdown mere end nogensinde ført til forkant, behovet for at have tilgængelig fitness. Før det første sæt af Covid-19-begrænsninger måtte jeg aldrig overveje at bruge min garage som et hjem gym. Hjem gym var også noget, jeg troede kun den superrige havde, så jeg havde aldrig faktisk set på, hvordan man gør dette til et overkommeligt projekt.

Meget hurtigt træningen derhjemme af burpees, tilføjer vægte til en rygsæk og går til løb, fik super forældet, super hurtig. Mens der er en uendelig liste over bevægelser og træningsprogrammer, der kan gøres uden udstyr, er funktionel fitness en stor del af mit liv og karriere, så jeg måtte komme til en løsning.

Med pandemien, der får mange udstyrsudbydere til at vandre priserne op og det andet håndmarked bliver dyrere end guld, begyndte det at forlade en sur smag i min mund. Jeg havde brug for at finde et mærke, der ville hjælpe mig med at beslutte, hvad jeg faktisk havde brug for, ikke bare hvad de kunne sælge mig og vigtigst, at jeg havde råd til det.

Med mange af mine venner, der ejer BLK Box-udstyr, besluttede jeg at nå ud til deres salgsteam. Jeg sendte billeder og målinger af min garage og derefter ringede til at dele mit træningsprogram, min ideelle kit liste og mit budget. Efter at have kun et telefonopkald med salgsteamet blev min første kit liste reduceret, hvilket betød, at mit budget faldt, og jeg havde endda en række muligheder for at vælge imellem for hvert stykke kit.

Gulve

Gulvbelægningen i min garage var 1930'erne beton, smadret i stykker fra det misbrug, det blev gennemgået under min træning. Holdet på BLK-boks beregnede, hvor meget gulvbelægning jeg ville have brug for og foreslog Anti glide fliser. Da jeg nemt kunne installere mig selv og fjerne, om garagen ikke ville blive som et gym for evigt. Gulvbelægningen har virkelig lavet rummet. Varmen den holder, grebet på gulvet og enorme støjreduktion har helt sikkert tilladt mig at træne på enhver time på dagen (eller natten) uden at genere naboerne.

Hvis jeg vandt lotteriet, ville jeg heldigvis købt alt fra BLK-boxkataloget, men desværre måtte jeg være realistisk med det, jeg havde råd til og få mest muligt ud af. Salgsholdet (som alle træner sig selv) hjalp massivt, hvilket tyder på udstyr, der ville fungere godt med mit træningsprogram og fitnessrutine.

Bumpers og Barbells.

Jeg afsluttede min liste for at inkludere den utrolige Belfast Bar. sammen med 150 kg sæt af HD Bumpers.. Grunden til, at jeg gik med HD-bumpers var, fordi de tilbyder et dødt stop, der hopper, når de taber. Med et rimeligt lille rum til at arbejde med, og jeg havde ikke råd til at tage klumper ud af væggene fra vægte, der hoppede rundt! De ser også utrolige ud og som en fan af et sort og hvidt farveskema, passer de perfekt.

D-BALLS.

For mere funktionelle fitness træning og funktionelle bevægelser gik jeg til en 50 kg D-Ball., som er perfekt til stærkere træning, kernekraft og hjalp mig med lavere tilbagesøgningsøvelser, da jeg havde mere tid til at fokusere på den over lockdown.

3 i 1 træplyo

Jeg har også valgt en Træplyo box Hvilket er det perfekte stykke kit til Home Workouts og er virkelig stabilt. Det bare træ design matcher også træet i mine garage døre og bjælker.

Træplyo og flad bænk

Et sæt af Hex dumbbells. og Utility Flat Bench. lavet alt, hvad jeg havde brug for til mit hjem gym. Min træning kombinerer elementer fra mine powerlifting dage, og med et så smalt rum at arbejde med, var bænken den perfekte pasform til at kunne stå lodret og flytte væk, når det var nødvendigt.

Opsætningen ser utroligt ud og blev virkelig en mini fitness boks. Følelsen af ​​at åbne dørene derhjemme og tage min krop og sind væk fra verden har været en utrolig hjælp gennem denne vanvittige tid.

Hele BLK-boksamet var utroligt støttende og tilbød råd fra den første kontakt. Jeg var bekymret for, at en garage ikke var lige så vigtig som et stort gym, der blev bygget, men jeg blev behandlet nøjagtigt det samme.

LEVERING

Levering var perfekt, det hele ankom fladt pakket og med utrolig pleje lige uden for min hoveddør. Ikke mere at skulle klemme en barbell og plader på bagsiden af ​​min bil efter e-bay køb.


Fra en garage med 1930'erne, der har været hjemme for edderkopper og havearbejde off-cuts til nu at være min primære træningssted, alt sort, hvidt og smukt træ. Det er fantastisk at se omdannelsen, og jeg kunne ikke være mere imponeret over kvaliteten af ​​udstyr og hele holdet i BLK-boks og er meget taknemmelig for deres ærlighed og vejledning.

Kom i kontakt

Hvis du har brug for et brugerdefineret tilbud for en fitout, bedes du udfylde denne formular, og et medlem af vores salgsteam vil være i kontakt inden for 24 - 48 timer.