Converting Garage into Home Gym

Hur konvertera ditt garage till ett hem gym

Blogginlägg skrivet av Scott Britton

Lockdown mer än någonsin förde fram behovet av att ha tillgänglig fitness. Innan den första uppsättningen av Covid-19 begränsningar jag har aldrig haft att överväga att använda mitt garage som ett hem gym. Hem gym var också något som jag trodde bara superrika hade, så jag hade aldrig faktiskt tittat på hur man gör detta till ett prisvärt projekt.

Mycket snabbt träning hemma burpees, lägga vikter till en ryggsäck och gå för körningar, fick super inaktuella, super snabb. Medan det finns en oändlig lista över rörelser och träning som kan göras utan utrustning, för mig är funktionell träning en stor del av mitt liv och karriär, så jag behövde komma till en lösning.

Med pandemin orsakar många utrustningsleverantörer att höja priserna upp och begagnade marknaden blir dyrare än guld, det började lämna en syrlig smak i min mun. Jag behövde hitta ett varumärke som skulle hjälpa mig att bestämma vad jag faktiskt behövde, inte bara vad de kunde sälja mig och viktigast av allt, att jag hade råd med det.

Med många av mina vänner som äger BLK BOX utrustning, bestämde jag mig för att nå ut till deras säljteam. Jag skickade bilder och mätningar av mitt garage och sedan hade ett samtal för att dela mitt träningsprogram, min idealiska kit lista och min budget. Efter att ha bara ett telefonsamtal med säljteamet reducerades min första kit-lista, vilket innebar att min budget sjönk och jag hade till och med en rad alternativ att välja mellan för varje kit.

GOLV

Golvet i mitt garage var 1930-talet betong, krossade i bitar från missbruket det sattes igenom under min träning. Teamet på BLK BOX beräknade hur mycket golv Jag skulle behöva och föreslog Anti Slip plattor som jag kunde enkelt installera mig själv och ta bort om garaget inte skulle stanna som ett gym för alltid. Golvet har verkligen gjort utrymmet. Den värme den håller, greppet på golvet och den enorma bullerminskningen har säkert gjort det möjligt för mig att träna när som helst på dagen (eller natten) utan att störa grannarna.

Om jag vann lotteriet skulle jag gärna ha köpt allt från BLK BOX-katalogen men tyvärr var jag tvungen att vara realistisk med vad jag hade råd med och få ut det mesta av. Säljteamet (som alla tränar sig) hjälpte massivt, vilket tyder på utrustning som skulle fungera bra med mitt träningsprogram och träningsrutin.

STÖTFÅNGARE OCH SKIVSTÄNGER

Jag avslutade min lista för att inkludera den otroliga Belfast Bar tillsammans med 150kg uppsättning HD stötfångare. Anledningen till att jag gick med HD-stötfångare var att de erbjuder ett dödstopp studsa när släppa. Med ett någorlunda litet utrymme att arbeta med, och jag hade inte råd att ta bitar ur väggarna från vikter studsar runt! De ser också otroligt ut och som ett fan av ett svartvitt färgschema passar de perfekt.

D-BOLLAR

För mer funktionella träningspass och funktionella rörelser gick jag för en 50kg D-Boll, som är perfekt för strongman utbildning, kärnarbete och hjälpte mig med nedre delen av ryggen återhämtning övningar, som jag hade mer tid att fokusera på att över lockdown.

3 I 1 TRÄ-PLYO

Jag valde också en Trä Plyo Box vilket är den perfekta delen av kit för hem träning och är riktigt stabil. Den nakna trädesignen matchar också träet på mina garageportar och balkar.

Trä Plyo & Platt Bänk

En uppsättning Hex Hantlar och Verktyget Platt Bänk hittade på allt jag behövde för mitt hem gym. Min träning kombinerar element från mina powerlifting dagar och med ett så smalt utrymme att arbeta med, bänken var den perfekta passformen för att kunna stå vertikalt och flytta bort när det behövs.

Uppsättningen ser otroligt ut och blev verkligen en mini fitnessbox. Känslan av att öppna dörrarna hemma och ta min kropp och själ bort från världen har varit en otrolig hjälp genom denna galna tid.

Hela BLK BOX-teamet var otroligt stödjande och erbjöd råd från den första kontakten. Jag var orolig för att ett garage inte var lika viktigt som ett stort gym byggs men jag behandlades exakt samma.

LEVERANS

Leveransen var perfekt, det hela kom platt packad och med otrolig omsorg precis utanför min ytterdörr. Inte mer att behöva pressa en skivstång och tallrikar på baksidan av min bil efter e-Bay inköp.


Från ett 1930-tals garage som har varit hem för spindlar och trädgårdsarbete off-cuts till nu är min primära träningsplats, allt svart, vitt och vackert trä. Det är fantastiskt att se omvandlingen och jag kunde inte vara mer imponerad av kvaliteten på utrustningen och hela laget på BLK BOX och är mycket tacksam för deras ärlighet och vägledning.

Hör Av Dig

Om du behöver en anpassad offert för en fitout fyll i detta formulär och en medlem av vårt säljteam kommer att vara i kontakt inom 24-48 timmar.