Emma McQuaid's Top Tips to Stay Motivated in Lockdown 3.0

McQUAID'S TOP 5 TIPS FÖR LOCKDOWN 3.0

Med all den osäkerhet vi har mött under de senaste månaderna är det rättvist att säga att livet har varit utmanande för många av oss. Med restriktioner tillbaka på plats är det ingen överraskning att vi kanske känner oss oroliga eller oroliga över hur ytterligare några veckor hemma kan påverka våra hälso- och fitnessvanor. Vi pratar med Blk Box-atlet, Emma McQuaid om hur hon är motiverad under Lockdown 3.0 och hennes topptips för att stanna på rätt spår.

# 1 Stick till din normala rutin

Vi vet alla hur viktigt rutin är under normala förhållanden. Och när skolorna är stängda och många människor arbetar hemifrån eller berättade för att stanna hemma, kan det känna att alla spel är avstängda. Men det är faktiskt mycket bättre för allas mentala hälsa att försöka hålla en rutinmässig, så mycket som möjligt. Jag fortsätter att vakna klockan 7.30 och vara i gymmet för min första session klockan 8:00.
Emma McQuaid Topp Tips i Lockdown

# 2 Anmäl dig till ett "Hemma träningsprogram"

Jag är extremt tur att ha ett hem gym men jag förstår det är inte fallet för alla. Därför har jag utformat en gratis Hem Workout Training Guide, för att hålla människor motiverade och ansvariga. Jag designade också a Hemprogram med begränsad utrustning För dem som har tillgång till en kettlebell eller hantel.

# 3 fusk måltider fortfarande står

Att klibba till en fusk måltid i veckan är fortfarande viktigt. Jag förstår att det är väldigt lätt att trösta när du arbetar hemifrån hela dagen. Har en strukturerad måltidsplan för veckan kommer att hålla dig på rätt spår. Min go-att fuska måltid för tillfället är Pig Out's Burgers och smutsiga pommes frites en gång i veckan (munvatten!)

# 4 Ställ in dagliga mål

Alla försöker sätta nyårs resolutioner och den andra veckan har de gett upp. Jag gillar att attackera mina mål dagligen. På det sättet, om jag har en dags dag, kan jag börja igen fräscha följande dag och försök igen. Jag strävar efter att skriva dessa ner varje dag, och innan jag ska sova, markerar jag dem om jag har åstadkommit dem eller inte. Det är mycket mer givande när du tar det i hanterbara bitar. Jag har listat mina dagliga mål nedan för att ge dig några idéer.
  • 10K steg om dagen
  • 3 liter vatten om dagen
  • 3 måltider plus frukost och snacks
  • Gå ditt husdjur
Emma McQuaid Topp Tips i Lockdown


# 5 Ge dig en paus

Det här kan vara det viktigaste att tänka på - slå inte upp dig när saker inte går helt hemma. På toppen av allt annat, är upprörd med dig själv helt kontraproduktiv. Saker kommer att vara grova för ett tag än, och om du inte kan hålla fast vid ditt schema eller inte passar i ditt hem träning varje dag, är det inte världens ände. Det är mycket mer värdefullt för alla att skära dig lite slack, använd tiden för att reflektera över de viktiga sakerna, och försök att hålla en känsla av "Vi är alla i det här tillsammans" i framkant.
Emma McQuaid Topp Tips i Lockdown